Nu är vi tillbaka efter lite ledighet. Denna vecka har eleverna inga läxor, möjligtvis de elever som inte hinner klart med sitt arbete i skolan kan få med sig arbete hem. Denna vecka är Louise ledig så Birgitta och jag håller i alla lektioner.

Under denna vecka har Viveca börjat hos oss på Satelliten. Viveca är pedagog och kommer jobba med elever i åk 4-6 och framför allt hjälpa oss med lite mindre grupper i svenska och matte.

Påminner även om skridskor på måndag. Vi kommer vara tillbaka på skolan vid 11.30 och äta lunch som vanligt. Tänk på att fråga vänner och bekanta om ni behöver låna skridskor. Det går inte längre att boka skridskor i förväg utan detta kan bara hyras på plats.

Vi påminner er också igen att titta igenom ert barns hår då det just nu finns en del elever på skolan som fått hårlöss.