Nu är vi igång med våra utvecklingssamtal och fortätter kommande veckor. Nästa vecka slutar eleverna 12.00 på tisdag och torsdag. På måndag har blå INGEN idrott utan börjar 08.00 uppe på Satelliten. Nästa vecka är sista veckan att lämna in batterier.

Mån:  Alla börjar 08.00 uppe på Satelliten, ingen idrott för blå grupp.

Tis:     Eleverna slutar 12.00 pga. utvecklingssamtal.

Ons:   Engelska, kap 18. Klicka på Engelskläxa  för at läsa glosorna digitalt.

Tor:    Eleverna slutar 12.00 pga. utvecklingssamtal

Fre:    Matteläxa, division och multiplikation. Klicka på Matteläxa  för att se uppgifterna digitalt. Alla svar ska skrivas på löspapper som delas ut i skolan. En del elever har också tabell 1-10 i läxa då man inte tränat tillräckligt under de senaste veckorna. Jag meddelar eleverna på måndag vilka som har dubbla läxor.