Med start denna vecka sker all idrott uppe på Filborna/Satelliten. Detta betyder att alla idrottslektioner startar och slutar vid omklädningsrummen på Filborna Arena. Glöm inte at ta med varma kläder och bra skor för idrott ute samt handduk!

På onsdag har vi öppet hus mellan 17-19. Klicka på Öppet hus för att läsa inbjudan. Hoppas ni tar chansen och kommer upp till oss och pratar lite och testar på lite olika aktiviteter.

Idag har alla elever fått med sig en medlemsansökan för Nanny Palmkvist schackklubb. Detta beror på att Erik, från Helsingborgs schackklubb, är hos oss varje torsdag och tränar eleverna i schack. Medlemsansökan gäller inte Helsingborgs schackklubb utan bara skolans schackträning och detta gör att Erik kan söka aktivitetsbidrag för sina timmar hos oss på skolan. Hoppas att alla hjälper till med att fylla i lappen och lämna tillbaka till oss lärare i åk 4. Klicka på Medlemskap  om ert barn inte tagit med lappen hem.

På fredag ska 4A göra simtest (200 meter) plus lite vattenlek mellan 10-11 på Filborna Arena. Dom som inte kan simma, eller är osäkra, kommer erbjudas simning i den lilla bassängen. 4B kommer simma fredagen den 5/5 10-11.

Ons:  Engelskläxa, kap 20. Klicka på  Eng glosor v.17 för att läsa glosorna digitalt.

           Öppet hus 17-19,

Tor:    Läsläxa 4B

Fre:    Matteläxa, s. 247 uppgift 3,4,5 + s.248 uppgift 1,2,3,4

Läsläxa 4A

Viktiga datum

26/4 Öppet hus

28/4 Simning 4A

1/5    1 maj, alla lediga.

5/5   Simning 4B

9/5   Trädplantering åk 4, Sofiero

19/5  Nannydagen

2/6    Studiedag

5-6/6 Lediga

13/6   Skolavslutning