Vi vill be er om att kontrollera ert barns läxor hemma. En del slarvar med sitt hemarbete och lämnar inte in sina uppgifter i tid eller glömmer sitt material hemma. Läxorna finns inskrivna i dessa inlägg så kolla gärna en extra gång.

fredag 19/5 är det dags för årets Nannydag. Lådbilsrallyt har försvunnit men ersatts av talangjakt, där eleverna från åk 1-6 ställer upp med olika bidrag. Denna dag börjar eleverna som vanligt på Satelliten, dvs 08.00. Vi tar oss sedan gemensamt ner till Nanny där vi tillbringar hela dagen, som slutar 13.15. De elever som cyklar till Satelliten kommer ta med sina cyklar ner till Nanny. Lunch kommer att serveras nere på Nanny för alla elever.

Läxor v.20

Tis:  Klart med häfte i historia. Klicka på  forntid  för att läsa frågorna. Alla elever har fått ut bok i skolan.

Ons: Engelska, kapitel 23. Klicka på  eng kap 23  för att läsa dokumentet diditalt.

Tor:   Läsläxa 4B

Fre:   Läsläxa 4A (förhörs på måndag v.21 pga. Nannydagen)