Sista skoldagen denna vecka och sedan några dagars ledighet. Allt går nu i rasande fart och vi närmar oss snart sommarlov. Nästa vecka är också lite annorlunda med bl. a friidrottsdag på Hedens idrottsplats samt studiedag, Tidigare år har vi åkt bil eller cyklat till Heden och vi hoppas att några av er kanske kan hjälpa till med transport. Klicka på Friidrottsdag för att läsa informationen angående bil och cykel. Glöm inte att ALLA måste svara, antingen på papperslapp (delas ut idag) eller på mail till henrik.hedenskog@helsingborg.se.

Vecka 22

Tis: SO – klar med häfte om Vikingatiden. Alla elever har fått häfte i skolan och lånat bok som behövs för att svara på frågorna.

Tor: Friidrottsdag på Hedens idrottsplats. Skolan står för mat och dryck så det räcker att ta med en extra vattenflaska. Kom ombytta direkt på morgonen.

Fre: Studiedag

Övrigt

5-6 juni, lediga

9 juni, skollunch i barnens skog pga. studentmiddag i Filbornas matsal.

13 juni, skolavslutning, ca 08.00-10.00