Nu är vi äntligen igång och mycket händer under de närmsta veckorna. Idag har vi delat ut mycket papper och dessa ska lämnas tillbaka till oss så fort som möjligt. Alla har också fått med sig ett schema och gruppindelning för året. Klicka på Schema 5A+5B  för att se schema och på 5a+5b grupper. Idag har vi gått igenom schemat noga med eleverna så de flesta har nog koll på vad som gäller framöver.

17/8  Gemensam aktivitetsdag åk 4-6 i barnens skog. Vi äter på skolan.

23/8  Utflykt med forskningsbåten Sabella för Sputnik. Sabella utgår från Norra hamnen och en marinbiolog berättar för oss om de djur vi plockar upp från havsbotten. Turen tar ca 2,5 timme. De som vill och får cykla gör detta med ansvarig pedagog. Meddela senast fredag 18/8 så vi kan planera kring buss eller cykel. Denna dag börjar Sputnik 07.40. Vi äter på skolan när vi kommer tillbaka.

24/8  Utflykt med forskningsbåten Sabella för Apollo. Sabella utgår från Norra hamnen och en marinbiolog berättar för oss om de djur vi plockar upp från havsbotten. Turen tar ca 2,5 timme. De som vill och får cykla gör detta med ansvarig pedagog. Meddela senast fredag 18/8 så vi kan planera kring buss och cykel. Denna dag börjar Apollo 07.40. VI äter på skolan när vi kommer tillbaka.

25/8  Nannyvarvet för hela skolan. Återkommer  med mer info under nästa vecka.

29/8  Aktivitetsdag på Idrottens hus. Åk 4-6 testar olika idrotter som leds av tränare från respektive klubb. Tid 9-12, sen lunch på skolan.

29/8    Föräldramöte 17.30-19.00

31/8     Olweusdag för hela skolan. Återkommer med info när det närmar sig.

Slöjd och idrott börjar enligt schema under vecka 34 med undantag för 31/8 då hela skolan har Olweusdag.