Nu är första veckan med vanligt schema avslutat och det känns skönt att komma igång. I matte har vi delat klasserna i tre grupper för att kunna arbeta mer efter gruppernas behov. Det betyder att matteläxorna framöver kommer variera, beroende på vilken grupp man tillhör. Grupperna kommer inte vara fasta under hela terminen utan kan variera beroende på arbetsområde.

Mån:

Tis: Idrott Sputnik och Apollo

Ons: Slöjd Apollo samt tabelltest 1-10 för alla elever

Tor: Slöjd Sputnik samt klar med NO-text om jordens hav (arbetar med denna i skolan under tre tillfälle så texten bör bli klar i skolan). Texten som man skrivit ska läsas upp i mindre grupper.

Fre: Idrott Sputnik och Apollo

På måndag får alla med sig skolans ordningsregler hem och dessa ska skrivas under så fort som möjligt. Klicka på Ordningsregler 2017-2018 för att läsa digitalt. Försök att lämna tillbaka redan på tisdag eller onsdag.

Viktiga datum:

18-20 sep, fotografering. Återkommer med dag och tid.

28 sep, Skånes djurpark för åk 4-6

2 okt, Prova musik på Dunkers