Ännu en vecka är slut och nu är arbetet i full gång. Fatbardha och Birgitta arbetar just nu med att repetera Vikingatiden i SO och engelska. I NO/svenska arbetar vi med djur och att läsa och skriva faktatexter. 28 sep åker vi till Skånes djurpark så därför passar det perfekt att arbeta med djur och olika typer av faktatexter. I matte arbetar våra tre olika grupper med olika områden, klocka/tid/tabeller samt olika räknesätt.

Mån: Fotografering 5A, samling på Nanny 08.00. 5B samlas 08.00 på Satelliten och fotograferas under förmiddagen nere på Nanny.

Ons: Tabelltest 1-10 för Fatbardha och Birgittas mattegrupper. De som vill från Henriks mattegrupp får givetvis göra testet.

Fre: Engelska, The Vikings. Läs texten hemma så du förstår innehållet och kan svara på enkla frågor om texten.

Nedan finns också info från skolsyster angående tjejernas vaccination.

Måndagen 25/9  är det dags för HPV vaccinering för de elever vars föräldrar som har tackat ja till denna vaccination.  Min skolsköterskekollega Christina är med mig under dagen uppe på Satelliten. Jag kommer också ut till eleverna under vecka 38 för att informera eleverna.  Har ni några frågor innan eller efter vaccination, vänligen ring mig på tel 070-520 55 47.

Med vänlig hälsning, Lotta Johansson skolsköterska

Nanny Palmkvist skolan