Mån: Alla elever i åk 5 besöker Alhelgonakyrkan på Råå. Besöket handlar om berättelser om Halloween, helgon och vad som händer när vi dör. Vi kommer också få besöka kyrkogården och titta på olika begravningsplaster från olika religioner. Apollo samlas 07.45 på skolan. Vi åker buss tillsammans och är tillbaka på skolan lagom till lunch. Sputnik börjar som vanligt 08.00 och tar en senare buss till Råå och äter när de är tillbaka på skolan. Klicka på Allhelgonakyrkan för att läsa inbjudan från Allhelgonkyrkan.

Birgitta förhör engelskläxa. Glosor plus text, chapter one.

Tis: Läxa Historia, klicka på Expertord Historia  för att läsa expertord. Klasserna har arbetat med orden under skoltid.

Ons: Eleverna slutar 12.00, halv studiedag.

Tor + Fre: Eleverna följer vanligt schema.

HÖSTLOV, vecka 44