Fatbardha är tillbaka och jobbar 8-12 varje dag. Nästa vecka går eleverna i skolan måndag-torsdag, fredag är studiedag och hela v.8 är sportlov.

Tis: Läsläxa (Sputnik läser glasbarnen  och Apollo läser Pojken som levde med strutsar). Några elever har en lättare text att läsa. Alla ska läsa sin text och sedan återberätta. Träna även på att läsa en del av texten högt för någon annan.

Hbghack för 10 elever från 5A och 5B. De elever som ska vara med går 08.15-15.00 denna dag. Dagen handlar om programmering kring spel och datorer. Efter denna dag hoppas vi att övriga elever i klasserna får ta del av deras kunskaper.

Fre: Studiedag

Viktiga datum

  • Vecka 8 sportlov
  • 7/3 Skridskor (skolan har med pannkakor och dricka men om man önskar får man komplettera med lite eget).
  • 9/3 Simning, simtest på Filborna samt lite efterföljande lek.