Hej alla

Denna vecka har textilslöjden varit inställd pga. av att Kim tyvärr slutat hos oss. Redan under nästa vecka startar det som vanligt igen då vår gamla textillärare, Lena Reuter, hjälper oss fram till sommaren.

Nästa vecka händer det mycket olika aktiviteter i och utanför skolan.

Tisdag: Vanlig idrott enligt schema

Onsdag: Skridskor 10-12. Skolan har med pannkakor och dricka till alla men om man vill komplettera sin matsäck med lite mer så får man gärna göra det. Vi har uppmanat eleverna om att försöka låna skridskor från andra så slipper man stå i kö och riskera att några storlekar tar slut. Det går inte att boka skridskor i förväg. Hyra av skridskor är kostnadsfri för alla elever då skolan betalar hyran. Apollo har slöjd efter skridskoåkningen och lämnas nere på Nanny på väg tillbaka till Satelliten.

Torsdag: Matteprov för Henriks grupp. För att repetera och träna jobbar vi med läxa 1-12 i skolan, detta får man självklart göra hemma också.

Fredag: Simning för alla på Filborna. Jonathan har simtest med alla elever i åk 5 under dagen. De som brukar ha extrasimning varje fredag har detta precis som vanligt. Ingen idrott denna dag.

Engelska, mailar ut glosor på måndag.

Viktiga datum

7/3 Skridskor

9/3 Simning

14/3 Besök på Dunkers för Sputnik

23/3 Rynkebyloppet

Efter påsk, utvecklingssamtal. Återkommer med datum och tider