Denna vecka har vi haft full fart på och utanför skolan. Förutom lektioner i skolan har vi också hunnit med skridskor och simning. Nästa vecka följer vanligt schema förutom onsdag, då Sputnik ska till Dunkers. Barnen åt massor av pannkakor samt egen matsäck.

Mån: Matteprov del 2 för Henriks mattegrupp.

Tis: Läsläxa, de som läser glasbarnen läser s.122.-144. De som läser boken om pojken och strutsarna läser s. 85-104. Utöver att läsa sidorna ska alla rita en passande bild till innehållet. Man väljer själv vad man vill rita, tex ett djur, person eller en händelse. Birgittas läsgrupp läser kap 1-2 i sitt läshäfte och skriver beskrivning om personerna i häftet.

Ons: Sputnik till Dunkers.

Fre: Eng kap 16, klicka på Eng kap 16 för att läsa glosorna.

Viktiga datum

19/3 Studiedag

23/3 Rynkebyloppet

Utvecklingssamtal vecka 16-17, återkommer under nästa vecka med nya tider.