Hej

Nu har snart de flesta fått tid för utvecklingssamtal. Vi saknar fortfarande några lappar och önskar att de som inte lämnat än snarast meddelar oss så vi kan hitta tider. Lättast är att maila eller sms:a önskemål om tider så försvinner inte lappen på väg till skolan. Om ni lämnat lapp. men inte fått någon tid, meddela oss så det inte blivit något missförstånd.

Tis: Läsläxa: Gruppen som läser om pojken och strutsarna läser s.144-169, gruppen som läser om glasbarnen läser s.187-213. När man läst klart sidorna ska man skriva en sammanfattning på ca en sida i sin gröna skrivbok. Birgittas läsgrupp läser kap 3-4 och skriver ner i sin bok hur man tycker att den andra personen ska vara i ett förhållande.

Tor: NO, gå in på UR play och skriv här har du din mat i sökfältet. Välj avsnitt 3 om fisk. Skriv ner svåra ord eller ord som du tycker är viktiga i din NO-bok. Om man inte har möjlighet att titta hemma så kan man göra detta på läxhjälpen i skolan.

Fre: Engelska, kapitel 17. Klicka på Eng kap 17   för att läsa glosorna.