Nu är det dags för utvecklingssamtal och detta betyder att eleverna i åk 5 slutar 12.00 på tisdag och torsdag. Fatbardha, Birgitta och jag har delat upp alla samtal mellan oss men på vissa, när det passar, kommer vi vara två pedagoger under samtalet. Om ni inte fått meddelande från oss med tid så kontakta oss direkt.

Denna vecka har vi delat ut majblommor. Det viktiga är att ni föräldrar hjälper till  och kontrollerar att pengarna stämmer jämfört med hur många majblommor man sålt. Pengarna ska redovisas i skolan, jag återkommer med exakt datum när jag vet. Försäljningen redovisas i det kuvert som finns med i förpackningen.

Vecka 16

Mån: Följer vanligt schema

Tis: Eleverna slutar 12.00. Läsläxa för Henriks båda grupper trots att vi slutar 12.00. De som läser strutspojken läser fram till 219 och de som läser Glasbarnen läser ut hela boken.

Ons: Följer vanligt schema

Tor: Eleverna slutar 12.00

Fre: Engelska, kapitel 17 . Klicka på Eng kap 19.