Nu är vi i full gång med våra samtal, alltid lika kul att träffa er föräldrar och visa hur mycket duktigare era barn blivit under året. Nästa vecka fortsätter vi med resterande samtal vilket beyder att eleverna slutar 12.00 på onsdag och fredag. På fredag är det föreläsning för alla lärare, därav tidigare sluttid på fredag.

Det är också dags för uteidrott, ta med bra kläder för att vara ute. Ta gärna med en tröja och långa byxor om det bli lite kallare väder.

I NO jobbar vi med matens kemi och har tittat på en serie om mat. På måndag ska vi fortsätta och om man varit sjuk eller missat något avsnitt i skolan hoppas jag att man tittar på detta hemma. Gå in på www.urplay.se och skriv här är din mat i sökrutan. Det finns sex olika avsnitt som alla ska se.

Vecka 17

Tis: Birgittas läsgrupper har läsläxa

Ons: Eleverna slutar 12.00 pga utvecklingssamtal

Tor: Matteläxa för Henriks grupp, lämnas ut på måndag.

Fre: Engelska kap 20, klicka på Eng kap 20  . Eleverna slutar 12.00 pga utbildning för lärarna.

Mån och tis under vecka 18 är lovdagar, alltså ingen skola.