Kort vecka på gång!

Nästa vecka är alla elever lediga måndag och tisdag, det betyder att onsdag blir första skoldag under nästa vecka. På onsdag ska de elever som sålt majblommor ha med sina pengar och överblivna blommor så detta kan kontrollräknas i skolan.

Till torsdag har alla läxa i NO. VI har arbetat med Matens kemi och som underlag till läxa finns sammanfattningar ( i deras NO-häfte) från filmerna samt ett frågepapper som vi arbetat med i skolan. Idag, fredag, har vi gått igenom frågepappret i skolan. Klicka på Matens kemi läxa  för at se frågorna.

Till fredag har Henriks läsgrupper läxa. De ska välja fyra frågor som finns på ett frågepapper och skriva svaren i sin gröna skrivbok. Varje svar ska vara ca en halv sida. Klicka på Frågor svenska  för att läsa frågorna.

Vecka 18

Mån + Tis:   Lediga

Ons: Redovisning Majblommor

Tor: Läxa NO, se beskrivning ovan

Fre: Läxa svenska, se beskrivning ovan