Idag har vi varit på teater och tittat på en föreställning+ efterföljande diskussion som handlade om barn som växer upp med missbrukande föräldrar. Ämnet berörde och våra grupper fick beröm för sina bra frågor och funderingar som uppkom under tiden vi var där. Givetvis följde även en diskussion i klassrummet när vi var tillbaka.

Imorgon är det dags för den årliga Nannydagen vilket betyder att vi är nere på Nanny stora delar av dagen. Alla börjar och slutar som vanligt uppe på Satelliten, 08-13.

Vecka 21

Mån, Tis, Ons: Följer schema som vanligt, inga läxor.

Tor: Eleverna slutar 12.oo pga halv studiedag

Fre: Studiedag

Övrigt

Fredagen den 1 juni är det friidrottsdag på Hedens idrottsplats. På måndag delar vi ut information kring detta samt några frågor kring cykling, hjälp med transport osv. Lappen ska lämnas tillbaka till oss i skolan, lappen kommer också finnas digitalt här på sidan.

Tisdagen den 12 juni är det avslutning. Eleverna börjar uppe på Satelliten 08.00 och sedan går hela mellanstadiet gemensamt ner till Nanny där vi sedan slutar efter vår gemensamma avslutning. Avslutningen pågår mellan 09-10.