På fredag är det dags för friidrottsdag på Hedens idrottsplats. Några kommer åka bil, till och från skolan, resterande kommer cykla. Alla som ska cykla samlas senast 07.50 vid skolans cykelställ. Birgitta och jag cyklar med gruppen och Fatbardha stannar kvar på skolan till alla som ska åka bil blivit hämtade. Ni som kör bil hämtar eleverna 08.30 utanför skolan men alla barn som ska åka bil träffas som vanligt 08.00.

Tävlingarna börjar 09.15 och avslutas ca 11.30. Efter tävlingarna är det lunch och lite presentation av elevernas olika resultat. Skolan serverar hamburgare men om man vill får man ta med egen matsäck. Tänk på at ta med mycket vatten och gärna en keps då det ska vara väldigt varmt på fredag.

Dagen slutar på Satelliten ca 13.00 då vi delar ut telefoner som vi samlat in på morgonen. Detta gäller både cyklister och bilister.